TÁMOGASD ADÓD 1%-ÁVAL AZ ANTROPOS MENTÁLHYGIÉNÉS EGYESÜLET MUNKÁJÁT!

Az Antropos Mentálhygiénés Egyesület azért jött létre, hogy a magyarországi mentálhigiénés szakembereket és lelkigondozókat összefogó és képviselő szervezet legyen.

Az egyesület elsődleges céljai:

a szakemberek közötti együttműködés elősegítése
országos és regionális hálózatok létrehozása
a tagok szakmai továbbfejlődésének elősegítése
az Antropos Módszertani Központ működtetése által széleskörű, magas szakmai színvonalú mentálhigiénés és lelkigondozói szolgáltatások nyújtása

2016-ban egy olyan központot hoztunk létre, amelyben egyszerre van jelen a mentálhigiénés szolgáltatás, az oktatás és a kutatás. Ma már 127 négyzetméteren 4 szobában tudjuk fogadni a hozzánk forduló klienseket, és képezni a szakembereket.

Hivatásunk, hogy a képzés, a kutatás, a gyakorlat és a módszertani fejlesztés összekapcsolásával olyan szakmai műhelyt tartsunk fenn, mely segíti az egyre színvonalasabb segítségnyújtást, és lehetőséget biztosít az adott terület szakembereinek a folyamatos fejlődésre, párbeszédre a folyamatos szupervíziókon, továbbképzési alkalmakon, közös fórumokon keresztül.

Szeretnénk, ha minél többen jutnának olyan szaksegítséghez életük döntő pillanataiban, válságaiban, amely továbbvezet az egészség, a növekedés, és a másokkal való kapcsolatok építése, ápolása felé. Ezt a célt szolgálja szakmai teamünk csapatmunkája, folyamatos szakmai fejlődése, és a jó kezdeményezések támogatása is. Küldetésünknek tekintjük egy-egy új módszertan meghonosítását, a szakemberek továbbképzését is azokon a területeken, mely sokak igénye, de az ellátórendszer hiányosságai közé tartozik.

Adód 1%-ával Te is támogathatod Egyesületünk és Módszertani Központunk munkáját!

MIT KELL TENNED?

Magánszemélyként adóbevallásod beküldésekor van lehetőséged, hogy felajánld adód 1%-át egy regisztrált civil szervezetnek. (illetve további 1%-át egy technikai számmal rendelkező közösségnek, egyháznak).

Ennek határideje 2021. május 20.

Az 1%-ról szóló nyilatkozat az adóbevallás részét képezi, így akár elektronikusan, akár papír alapon, vagy személyesen adod be adóbevallásodat, lehetőséged van Egyesületünket támogatni a következő adatok megadásával:

A kedvezményezett neve: Antropos Mentálhygiénés Egyesület
A kedvezményezett adószáma: 18153464-1- 43

Részletesebb információt a következő honlapon találhatsz: https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/1_1_szazalek

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓD 1%-ÁVAL TÁMOGATOD, HOGY A LELKI EGÉSZSÉG SZOLGÁLATÁT!